Pasta sa bećar paprikašom i kačkavaljem / Pasta with satarash (bećar stew) and cheeze
Kada želite da pripremite nešto naročito dobro, a da pri tom bude i zdravo, jelo od testenine je idealan izbor.
Evo jednog atraktivnog recepta za glavno jelo: pasta sa bećar paprikašem i kačkavaljem.
Sveže povrće poput paradajza i paprike upotpunjuje ovo jednostavno jelo koje se vrlo brzo sprema. Još kada je poslužite uz sveže hrskavu zelenu salatu, ukrasite origanom i ribanim kačkavaljem i sipate čašu Vašeg omiljenog crnog vina dobićete potpun užitak na uistinu otmen način.
Evo jednog atraktivnog recepta za glavno jelo: pasta sa bećar paprikašem i kačkavaljem.
Sveže povrće poput paradajza i paprike upotpunjuje ovo jednostavno jelo koje se vrlo brzo sprema. Još kada je poslužite uz sveže hrskavu zelenu salatu, ukrasite origanom i ribanim kačkavaljem i sipate čašu Vašeg omiljenog crnog vina dobićete potpun užitak na uistinu otmen način.
Vreme spremanja: 30-40 minuta / Total time: 30-40 minutes
English translation down below.
English translation down below.
...................
Sastojci:
- 1kg paprike
- 500gr paradajza
- Testenina
- So, biber, origano
- Kačkavalj
Priprema:
1.O pripremi sataraša sam već pisala ovde --->SATARAŠ
2. Dok se sataraš kuva, skuvati testeninu (kada voda proključa, posolite, dodajte par kapi ulja i ubacite testeninu) i kada je skuvana procediti.
3. Umešati testeninu u sataraš, dobro promešati i posuti ribanim kačkavaljem.
0 коментара