Pasta sa bećar paprikašom i kačkavaljem / Pasta with satarash (bećar stew) and cheeze

Kada želite da pripremite nešto naročito dobro, a da pri tom bude i zdravo, jelo od testenine je idealan izbor. 
Evo jednog atraktivnog recepta za glavno jelo: pasta sa bećar paprikašem i kačkavaljem.
Sveže povrće poput paradajza i paprike upotpunjuje ovo jednostavno jelo koje se vrlo brzo sprema. Još kada je poslužite uz sveže hrskavu zelenu salatu, ukrasite origanom i ribanim kačkavaljem i sipate čašu Vašeg omiljenog crnog vina dobićete potpun užitak na uistinu otmen način.




Vreme spremanja: 30-40 minuta / Total time: 30-40 minutes

English translation down below.
 ...................
Sastojci:
  • 1kg paprike
  • 500gr paradajza
  • Testenina
  • So, biber, origano
  • Kačkavalj
Priprema:

1.O pripremi sataraša sam već pisala ovde --->SATARAŠ 
2. Dok se sataraš kuva, skuvati testeninu (kada voda proključa, posolite, dodajte par kapi ulja i ubacite testeninu) i kada je skuvana procediti.
3. Umešati testeninu u sataraš, dobro promešati i posuti ribanim kačkavaljem.

Buon appetito!








0 коментара