Kroasani sa višnjama / Cherry croissants
* English and Italian translation down below. *
Prhki, meki, pufnasti kroasani sa višnjom čine lagan doručak, užinu ili večeru. ☺
Uz dodatak toplog mleka, čaja ili kafe započećete Vaš dan na savršen način.
Pravljeni na sličan način kao i prethodni, sa jednom malom razlikom u punjenju-višnja.
Testo možete spremiti po ovom receptu, ali Vam takođe može poslužiti i gotovo lisnato testo za kroasane, ukoliko nemate puno vremena na raspolaganju.
Što se fila tiče, punjene su mermeladom od višanja, ali naravno na Vama je izbor. ☺
Dekoracija je posve jednostavna, posuti su šećerom u prahu.
Odlični za vikend jutra, definitivno će Vas razbuditi i izmamiti osmeh na lice. Svojim bogatim aromama i ukusom stvoreni su za uživanje.
Prhki, meki, pufnasti kroasani sa višnjom čine lagan doručak, užinu ili večeru. ☺
Uz dodatak toplog mleka, čaja ili kafe započećete Vaš dan na savršen način.
Pravljeni na sličan način kao i prethodni, sa jednom malom razlikom u punjenju-višnja.
Testo možete spremiti po ovom receptu, ali Vam takođe može poslužiti i gotovo lisnato testo za kroasane, ukoliko nemate puno vremena na raspolaganju.
Što se fila tiče, punjene su mermeladom od višanja, ali naravno na Vama je izbor. ☺
Dekoracija je posve jednostavna, posuti su šećerom u prahu.
Odlični za vikend jutra, definitivno će Vas razbuditi i izmamiti osmeh na lice. Svojim bogatim aromama i ukusom stvoreni su za uživanje.
...........................
Sastojci i priprema:
Sastojci i priprema:
Originalni recept je OVDE.
Prevod na srpskom imate OVDE.
..................
ENG: Ingredients and preparation:
Original recipe is HERE.
........................
IT: Ingredienti e preparazione:
La ricetta originale è QUI.
0 коментара